حکم تجاوز به هم جنس چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴,۱۶۸ #77275145

دختری هستم که مورد تجاوز از طرف یه دختر قرار گرفتم این اتفاق چندین بار صورت گرفته که هر بار مرا بیهوش کرده
آیا زنای به عنف تلقی میگردد و حکمش چیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
زنا یعنی رابطه جنسی دو غیرهم جنس، رابطه جنسی دو هم جنس مساحقه است و در صورت اثبات مجازات آن ۱۰۰ ضربه شلاق است.
موفق باشید.

اگر عمل ایشان در راستای لذت جنسی باشد ، با توجه به اعمال وی میتواند از از مصادیق مساحقه باشد . البته اگر چنانچه مقصود ایشان از اعمال ایراد خسارت بدنی اعم از ازله بکارت و ... باشد داخل در جرایم جنسی نخواهد بود و میتواند تحت عنوان ایراد ضرب یا جرح عمدی و ... مورد تعقیب قرار گیرد و مستوجب دیه و تعزیر باشد

سلام، عنوان تجاوز خودش مبین قهر و غلبه هست و عنصر عدم رضایت قربانی را پنهان می‌نماید و لذا صرف نظر از موضوعات مرتبط در جواب شما اینکه هرکس با زنی که راضی به زنا نباشد در حال بیهوشی زنا کند در حکم زنای به عنف است و متناسب با این موضوعات مجازات زنای به عنف اعدام است.

سلام
چنانچه ادعای شما با ادله محکمه پسند به اثبات رسد ممکن است در قالب مساحقه قابل پیگیری بوده باشد و مستوجب شلاق می باشد

سلام
به نظر مورد از مصادیق تجاوز به عنف تلقی می‌شود و قابل مجازات و پیگیری می باشد به شرطی که ادله کافی برای اثبات امر وجود داشته باشد
در صورت ازاله ی بکارت میتوانید ارش البکاره را مطالبه نمایید

با سلام این عمل زنا تلقی نمیگردد ولی ممکن است در تعریف جرم حدی مساحقه قرار گرفته و مشمول ۱۰۰ ضربه شلاق باشد. چنانچه جنایتی از سویی اکراه کننده مانند ازاله بکارت و یا غیر ان هم اتفاق افتاده باشد جانی علاوه بر مجازات حدی ضامن آن نیزخواهد بود.