منظور از در این خصوص اعطای وکالت نمود چیست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۳۷ #77181947

سوال این متن در استعلام سند قطعی غیرمنقول نوشته شده
" در ضمن فروشنده ضمن عقد حاضر و ضمن عقد خارج لازمی به خریدار برای اصلاح اشتباهات سهوی و قلمی ( بدون تغییر در ارکان معامله ) و تنظیم اصلاحیه واقرارنامه در این خصوص اعطای وکالت نمود "
میخواستم بپرسم معنی قسمت اخرش - تنظیم اصلاحیه واقرارنامه در این خصوص اعطای وکالت نمود یعنی این که یک اقرارنامه جدا تنظیم شده ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . اقرار کردن قابل وکالت نخواهد بود .

سلام و عرض ادب
معنای این جمله یعنی خریدار حق دارد اشتباهات سهوی مندرج در سند را طی وکالتی که دارد اصلاح نماید

سلام در صورت نیاز وکیل اصلاح می نمود

یعنی در صورت نیاز به اصلاحیه وکیل اقدام کند

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به مطالعه متن است

بادرودوسلام باید متن را تمام وکمال نظاره کرد.

سلام
به نظر می رسد اصطلاح اقرار نامه، ناشی از اشتباه باشد، چون هیچ نتیجه حقوقی در پی ندارد.