استرداد طلاها و کادوهای خریده شده در ازدواج به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶,۹۵۵ #77114

با سلام.آیا طلاها و کادو هایی که برای زوجه داده شده از طرف خانواده زوج در صورتی که فاکتور بنام اعضای خانواده باشد میتوان استرداد کرد یا فقط باید بنام زوج باشد؟
۲.اگر فاکتور که بنام زوج باشد آیا دادگاه میتواند آنها را به عنوان ودیعه مهریه از زوج بگیرد؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله قابل استرداد میباشد

هر یک از نامزدها می ‌تواند در صورت بهم خوردن وصلت منظور هدایائی را که به طرف دیگر یا ابوین او برای وصلت منظور داده ‌است مطالبه کند اگر عین هدایا موجود نباشد مستحق قیمت هدایائی خواهد بود که عادتا نگاهداشته می‌شود مگر اینکه آن هدایا بدون تقصیر طرف دیگر تلف شده‌ باشد.

هدایا تحت عنوان هبه است و قابل استرداد است

این هدایایی که خانواده زوج داده است طبق هبه بررسی می گردد و اگر طبق موارد هبه قابل پس گرفتن باشد می شود استرداد کرد

موید باشید