این مدارک از نظر قانون برای ثبت سند، کافی هست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۳۲ #76916278

سلام
پدر من فوت کردن.
حالا فردی ادعا کردن که یه قولنامه ی دستی بین خودشون و پدرم با حضور دو شاهد تنظیم شده است و طبق اون خونه ی پدرم متعلق به ایشونه.
و قبل فوت یه وکالت فروش هم از پدرم گرفتن.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،آیا منظور شما اینست که شخصی در زمان حیات پدرتان ،خانه را از پدرتان خریداری نموده است.اگر این چنین باشد باید مدارک و مستندات مربوط به خریداری خانه را ارائه نماید.پدرتان اگر در زمان حیاتش اقدام به فروش خانه نموده باشد و این مدارک و مستندات ابرازی درست باشد در حقیقت مالکیت از آن شخص خواهد بود.

دعوای الزام به تنظیم سند علیه وراث طرح نمایید

سلام وقت بخیر
به طرفیت ورثه دادخواستی مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی ارائه نمایید.

سلا می توانید اقدام به اقامه دعوای الزام به تنظیم سند علیه وراث نمایید

با سلام نیاز به بررسی اسناد و مدارک شخص مدعی است.

با درود دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه وراث بدهید

سلام می توانند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه وراث مطرح نمایند.