برای توقیف پلاک خودرو چه باید بکنم و چطور هزینه های توقیف را از شخص مطالبه نمایم؟

پرسیده شده
۶۱ پاسخ ۶۱,۵۶۹ #76797718

با سلام
بنده خودرو صفر به دلال فروختم و او خودرو را به شخص دیگری بصورت وکالتی واگذار کرده و بنده دو مرتبه به شخصی که خودرو به او واگذار شده وقت تعویض پلاک داده ام و او اقدامی برای تعویض پلاک انجام نداده و از پلاک بنده استفاده میکنه و خلافی و از پلیس یکسره برای بنده پیام میاد.
حال سوال اینه که میخوام توقیفی پلاک بگیرم از کجا باید شروع کنم؟
و چطور میتوانم هزینه هایی که بابت توقیف پلاک خودرو میکنم از او وصول کنم؟
لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادها
۶۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادخواست فک پلاک و توقیف پلاک دهید،اگر قرارداد شما رسمی است از طریق اداره راهنمایی و رانندگی و اگر قول نامه ای است از طریق دادگاه میتوانید اقدام کنید‌

سلام ، ابتدا با ارسال اظهارنامه اخطار فک پلاک دهید و سپس از طریق دادگاه و یا راهنمایی و رانندگی با توجه به عادی یا رسمی بودن قرارداد اقدام کنید.

دادخواست فک پلاک و توقیف پلاک بدهید

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست توقیف پلاک مطرح نمایید

دادخواست توقیف خودرو و فک پلاک و خسارات دادرسی و توقیف پلاک

باسلام
ابتدائا اظهارنامه مبنی بر الزام به فک پلاک دهید سپس اگر قولنامه دارید از طریق دادگاه و اگر قراردادرسمی دارید می توانید از طریق راهنمایی و رانندگی اقدام به توقیف خودرو کنید.

با سلام ،ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و سپس به همراه اظهارنامه به بخش تعویض پلاک نیروی انتظامی مراجعه کنید.