خاله پدر بزرگ و مادر بزرگ حق ملاقات کودک را دارند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳,۸۶۶ #76708981

در صورتی که مادر کودکی مایل به دیدار فرزندش نباشد آیا مادربزرگ، پدربزرگ، و یا خاله بچه حق دیدار دارند؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.بله ، با توجه به ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده دادگاه باید با توجه به وابستگی عاطفی و مصلحت طفل، ترتیب، زمان و مکان ملاقات وی با پدر و مادر و سایر بستگان را تعیین کند.

با سلام با ارائه مستندات برای روحیه طفل از قاضی تقاضا کنید

سلام و درود، با ‌توجه به قانون حمایت ‌خانواده و عرف به ویژه در مورد اقوام نزدیک ، حق ملاقات در این فرض ثابت خواهد بود؛ آرزوی بهروزی.

بله با توجه به عدم لطمه به روحیات طفل این امر امکانپذیر است.

سلام ضمانت اجرایی در خصوص عدم ملاقات سایر بستگان وجود ندارد

درود.‌حق حضانت مانع ملاقات کودک و بستگان نیست. و قاضی رعایت مصالح کودک را مد نظر خواهد داشت.

نمی توان فرزند را به خاطر حق حضانت از ملاقات با پدر، مادر و سایر خویشاوندانش محروم کرد. علاوه بر آن پدر، مادر و خویشاوندان فرزند حق دارند او را ملاقات کنند.