فسخ نکاح در دیوان عالی کشور به چه صورت است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴,۶۹۶ #76622

سلام.... زوجه دارای پرده بکارت ارتجاعی بوده و نامه پزشکی قانونی دارد....اما زوج مدعی هست زوجه عمل جراحی داشته..... در نامه پزشکی قانونی نوشته شده پرده بکارت ازاله نشده ارتجاعی و دخول در این پرده ها بدون اثار ظاهری صورت میگیرد........حال پرونده در دیوان عالی می باشد.....در وضعیت پرونده نوشته شده اعاده پرونده (نقض وابرام)به شعبه تجدید نظر،،...،
حال سوال بنده این است این متن یعنی چی؟؟؟یعنی نظر دیوان چی بوده است باتشکر

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دیوان رای یا ابرام یا نقص صادر مینماید موفق باشید

سلام رای دیوان ایران یا نقص صادر می نمایید موفق باشید

با درود رای را نقض یا ایران کرده به تجدیدنظر اعاده شده است

باسلام
رای نقض میشود وپرونده به تجدیدنظر ارجاع داده میشود

سلام دیوان رای را نقض کرده و برای صدور رای جدید به دادگاه صادر کننده عودت داده

ابرام یانقص رای ........

عنایت داشته باشید که دیوان عالی کشور یا رای مورد اعتراض را ابرام می کند یعنی همان نظر دادگاه تجدید نظر را و یا نقض می کند و برای رای جدید به دادگاه تجدید نظر می فرستد

موید باشید