پس از قرارداد خرید و فروش متوجه شدم ۱۰ الی ۱۱ متر از ملک کم است، چه کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۷۴ #76614001

ملک ۵۰ متری قولنامه ای خریدم و پول رو کامل و زودتر از قرارداد در محضر به فروشنده دادم کلید رو دو هفته بعد بمن تحویل داد و قرار شد کد رهگزری بگیره که سه هفته بیشتر از این قصیه گدشته و کد هنوز نداده بعد از خرید متوجه شدم متراژ ۳۹ متر هست و فروشنده اعتراص کردم گفت ۵۰ متر تقریبی بوده میتونه ۱۰ متر کم باشه میتونه ۵ متر کم باشه در صورتیکه گفتم تو آگهی ۵۵ متر زده بودید در مبایعه نامه ۵۰ متر تقریبی ثبت شده
الان فروشنده میگه بمنم اینطوری فروختن برو شکایت کن یا ۲۰ م از مبلغی که دادی کم میکنم کل پولتو بگیر برو در صورتیکه ایشون داره بمن ضرر میزنه بنده هم جای دیگه ملک و طلا به ضرر فروختم تا پول جور کردم و دادم
الان چکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در قولنامه برای هر متر قیمتی معین نکرده باشید صرفا حق فسخ معامله را خواهید داشت اما در صورت تعیین قیمت می توانید نسبت به نقیصه ی مساحت مطالبه ی وجه نمایید

با سلام
مسلما در ملکی با مساحت ۵۰ متر. ۱۱متر کمبود را نمی‌شود به دلیل تقریبی بودن دانست.بنابراین
چنانچه در قرارداد در ازای هر متر مبلغی تعیین شده باشد ،شما میتوانید طبق خیار تبعض صفقه ،حق فسخ و یا مطالبه قیمت کسری متراژ را دارید.
ولی چنانچه در قرارداد در ازای هر متر مبلغی تعیین نشده باشد فقط حق فسخ معامله را خواهید داشت.

موفق باشید

باسلام و احترام
مخاطب گرامی شما هم حق فسخ معامله را دارید هم اینکه میتوانید مبلغ کسری ملک را مطالبه نمایید
باتشکر از شما که مارا برای پاسخ گویی انتخاب نمودید
موفق باشید.

حق فسخ و یا مطالبه قیمت کسری متراژ را دارید.

سلام
هم اختیار فسخ دارید
هم کسری را به نرخ روز قیمتشو مطالبه کنیو

سلام
حق فسخ معامله را خواهید داشت

سلام
اختلاف متراژ یازده متری در یک ملک پنجاه متری را عرفا نمی توان تقریبی تلقی نمود. به هر تقدیر قانون مقرر می دارد اگر ملکی به شرط داشتن مساحت معین فروخته شود و کمتر در آید، خریدار اختیار فسخ معامله را خواهد داشت؛ مگر این که طرفین بر پرداخت مابه التفاوت توافق نمایند.