مستند یعنی ارائه مدرک یا توضیحات رو شامل میشه؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۴۵۹ #76513014

سلام آیا منظور از مستندات زوجه در دادگاه اعسار اینه که درمورد اموال همسرش توضیح بده یا باید مدرک بر وجود اون دارایی ها ارائه بده؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید مدارک و دلایلی دال بر دارایی زوج ارائه دهند.

سلام
می بایست مدارک ارائه گردد

مدارکی می بایست ارائه دهند تا تمکن مالی زوج اثبات شوز

سلام . همراه باارائه دیگر ادله باشد به تنهایی کفایت نمیکند....

با سلام
منظور از مستندات دلایل کتبی و عینی می باشد نه صرف ادعای شفاهی. بنابراین صرف نوضیحات ادعا محسوب می شود که باید اثبات شود. البین للمدعی.
موفق و پیروز باشید.

ارائه دلیل و مدراک محکمه پسندومستندجهت اثبات تمکن( دارایی) زوج می باشد

سلام باید همراه باارائه مدارک باشد به تنهایی کفایت نمیکند