این برگه درمحاکم قضایی اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۴۰ #76347017

بنده دریک برگه ی دست‌نوشته،از زوجه رضایت کامل گرفتم که کلیه ی حق و حقوق قانونی خود را دریافت کرده ودرآینده هیچگونه ادعایی نداشته و هرگونه ادعای زوجه نسبت به بنده در مراجع قانونی مسموع نبوده و هرگونه ادعایی را درآینده از خود سلب نموده است.پایین برگه را زوج و زوجه و ۳نفر شاهد امضا واثرانگشت زدند.
برای اثبات آن چه کار باید کرد؟
ممنونم

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام رسید در محاکم معتبر می باشد مگر ادعای جعل ، انکار و یا تردید نسبت به ان صورت پذیرد و اثبات گردد

باسلام در صورتی که تصریح می کردید که مثلا مهریه یاچیزهای دیگه بهتر بود ولی این هم خودش سندیت داره.

درود،، بله این سند عادی معتبر بوده و در صورت نیاز میتوانید برای تنفید مفاد آن دادخواست دهید

طبق ماده قانون مدنی قرارداد های خصوصی تنظیم شده فی ما بین طرفین لازم الاجرا و معتبر می باشد مگر اینکه خلاف آن ثابت شود

درود
این دست نوشته در محاکم معتبراست و قابلیت اجرای دارد

با سلام
در صورت نیاز با شهادت شهود حاضر ، میتوانید اعتبار برگه دست نوشته را اثبات نمایید

با سلام
بله سند معتبرو عادی محسوب می گردد و برای تنفیذ مفاد آن می توانید دادخواست خود را تقدیم نمایید.