مالیات خودرو بر عهده چه فردی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵,۸۳۱ #76210

بنده یک خودروی پیکان وانت۹۳ خریداری کردم و تعویض پلاک و سپس در دفترخانه سند قطعی آن را به نامم زدم.به دفتر پیشخوان دولت مراجعه کردم و با ارایه مفاصای مالیات خودرو درخواست کردم که مالیات خودرو را به نام من انتقال دهد،اما گفتند که نمیتوانیم انتقال دهیم چون شماره vin این خودرو در برگه مفاصا با شماره vin سند مطابقت ندارد و این وانت با شماره شناسایی اصلی خود دارای مالیات و جریمه است که به صاحب قبلی آن مربوط می شود.آیا مالیات و جریمه وانت بر عهد من است؟
آیا در صورت پرداخت نکردن آن از سوی صاحبان قبلی بنده می توانم از آنان شکایت کنم یااینکه معامله را فسخ کنم ؟

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مالیات بر عهده فروشنده است

با عنایت به سوال مالیات بر عهده شخص فروشنده می باشد و باید او را ملزم به پرداخت آن نمایید

موید باشید