آیا دوست بنده رو خطری تهدید میکنه؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۲۱ #76060896

سلام وقتتون بخیر ...خیلی استرس دارم و واقعا ممنون میشم کمکم کنین...دوست بنده در امبولانس کار میکرد در قسمت پشت امبولانس ...در حین انتقال بیمار از بیمارستان یه شهر به شهر دیگه طبق دستور پزشک بیمار متاسفانه فوت میکنه...خانواده متوفی از دوست من و پزشک و چند نفر دیگه شکایت کرده...ممنون میشم راهنمایی کنید❤🌹

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام خانواده متوفی باید بتوانند قصور ایشان را اثبات نمایند.

سلام
اگر قصوری انجام نداده باشند جای نگرانی نیست.خانواده متوفی باید قصور را اثبات کنند.

سلام.مادامی که قصور ایشان اثبات نشود، مشکلی نیست...

باسلام و درود خانواده متوفی باید بتوانند قصور ایشان را اثبات نمایند،جای نگرانی وجود ندارد.

درود بر شما ،مستحضر باشید مادامی که قصور ایشان اثبات نشود، مشکلی نیست

سلام انواده متوفی بایدقصوردوست شمارااثبات کنند.

درود، چنانچه تقصیری متوجه ایشان باشد و اثبات گردد مقصر است، صرف شکایت مشکلی ندارد