مهریه شامل چه چیزهایی میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۶ #76021056

سلام، ۳۶ سالمه و یک بچه دارم، ۳ سالی هستش که رابطه ای با خانمم ندارم، با اینکه توی یه خونه زندگی میکنیم. خانمم یک سالی هستش که وکیل گرفته برای مهریه. یه خونه دارم که قولنامه ای هستش و سند هنوز سند ندادن بهش. ۳ دانگ خونه رو بنام زنم کردم و ۳ دانگ دیگه بنام خودم هستش. قولنامه رو داده دست وکیل. میخوام بدونم آیا میشه ۳دانگ رو بابت مهریه بگیره؟ ۱موتور هم دارم؟ شرکت هم دارم که عضو هیئت مدیره هستم و کلی سند و سرمایه بنام شرکت هستش. پسرم ۷ سالشه. نزدیک به ۴۰۰ میلیون وسایل خانه گرفتم. تعداد ۸۰۰ سکه هم مهریه مشخص کردیم. میخوام بدونم چه چیزهایی میتونه ازم بگیره؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام هر مالی که متعلق به زوج باشد می توان علیه آن اقدام کرد مگر اینکه ثابت نماید جز مستثنیات دین میباشد

هر چیزی که بنام شما ثبت شده باشد و سند داشته باشید بهمراه حساب های بانکی و حقوق دریافتی شما فقط مستثنیات دین قابل توقیف نیستند

هر چیزی که مستثنیات نباشد قابل وصول است
منزل و وسایل میتوانند مستثنیات باشند

هر چیزی که شامل دارایی شما باشه قابل برداشته بغیر از مستثنیات دین