استرداد جهیزیه و تامین خواسته در دادگاه به چه شکل است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۷,۸۹۴ #75898

خسته نباشید.اگه میشه درموردجمله پایانی توضیح خواستم که پاسخ خودتون است.اگرزوجه تامین خواسته داده باشدورای به نفغ زوجه باشدمیتواندتامین خودرابگیردولی اگررای به نفع زوج باشدمیتواندخسارت خودرااستردادکند.یعنی اگه مبلغی که زوجه تامین خواسته کرده ورای هم به زوج بدهندرازوج دریافت میکنه اون مبلغو؟یعنی هم رای به زوج هم مبلغوازشورامیگیره؟ چرا؟ باتشکر

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مبلغ تودیع شده ازبابت خسارت احتمالیه.اگرخسارتی به زوج واردنشده باشه زوجه مبلغ خسارت احتمالی رو دریافت میکنن

باسلام. اگررای به نفع زوجه باشد میتواند تامین را مطالبه کند واگر به نفع زوج باشد میتواند من باب خسارت مطالبه کند

باسلام
دوست عزیز چنانچه اگر به نفع زوجه باشد خواهان تامین می‌تواند آن را مطالبه کند و چنانچه اگر نباشد خوانده می‌تواند تقاضا دهد و مطالبه خسارت کند .

با سلام اگررای به نفع زوجه باشد (خواهان تامین) می‌تواند آن رامطالبه کند وگرنه اگر نباشد خوانده می‌تواند تقاضاو مطالبه خسارت را او بنماید

با درود اگر به نفع زوجه باشد (خواهان تامین) می‌تواند مطالبه کند وگرنه اگر نباشد خوانده می‌تواند تقاضاو مطالبه خسارت نماید

یعنی اینکه اگر رای به نفع زوجه باشد میتواند خواسته خود را از محل تامین دریافت کند.اما در صورتیکه رای به نفع زوج صادر گردد زوج میتواند خسارات خود را از تودیع خسارت احتمالی که بابت تامین خواسته از زوجه دریافت گردیده است دریافت کند.

درود
اگر رای به نفع زوجه صادر نگردد زوج می تواند مس از طی مراحل قانونی خسارت را دریافت نماید