سهم الارث دخترم رو چطور مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۴۱ #75858986

سلام
من یه دختر ده ساله دارم که نه سال پیش از پدرش جدا شدم و ایشون مجدد ازدواج کرد و یک فرزند پسر داره
دوهفته پیش فوت شد
رهن یک منزل یک دستگاه پراید و حقوق وزارت کار بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی داشتن

حق دختر من چیه؟
برای گرفتن حقش اولین قدم چیه؟
میشه راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی ارث
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بعد از حصر وراثت برای مهروموم و تحریر ترکه و سپس تقسیم دادخواست بدهید

بدوا اقدام به اخذ انحصار وراثت نمایید .

سلام و عرض ادب
ابتدا تقاضای گواهی حصر وراثت کنید
سپس دادخواست تحریر و مهروموم و سپس تقسیم ترکه را طرح نمایید تا تکلیف فروش ماترک در دادگاه معین شود.

ابتدا دادخواست مهر و موم و تحریر ترکه را تقدیم نمایید و پس از آن تقسیم ترکه را طرح نمایید

سلام
بدوا برای گواهی انحصار وراثت اقدام و سپس دادخواست تحریر و تقسیم ترکه را مطرح کنید.

سلام
اقدام به اخذ انحصار وراثت نمایید .

باسلام
بدوا برای گواهی انحصار وراثت اقدام نمائید و سپس دادخواست تحریر و تقسیم ترکه را مطرح نمائید