چند بار می توانیم تقاضای اعسار نماییم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵,۲۷۵ #75836367

با سلام
طرف مقابلم در خواست اعسار از از هزینه دادرسی داده و در دادگاه بدوی رد شده و مجدد در دادگاه تجدید نظر نیز رد شد اما مجدد در خواست اعسار در شعبه داد و بعد تشکیل دادگاه مجدد به استناد اینکه در خواست قبلی در تجدید نظر رد شده ، توسط قاضی درخواست رد شد و قاضی ۲۰ وقت جهت اعتراض داده .
می خواستم ببینم این فرد تا چند دفعه برای یک وضع و یک پرونده می تواند درخواست اعسار دهد و این دور تسلسل تا کی ادامه دارد ؟
تشکر

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان طرح دعوای اعسار هر زمان وجود دارد

با سلام - چنانچه شما شاکی هستید که بایستی با قاضی پرونده راجع به موضوع صحبت کنید ولی اگر شما خوانده هستید که مشکلی پیش نخواهد آمد .ولی دعوای اعسار را هر زمان میتوان مطرح نمود.

درخصوص اعسار از هزینه دادرسی نیز تا زمانی که هزینه پرداخت نشود دعوای ایشان پیگیری نخواهد شد

سلام
دعوای اعسار فاقد اعتبار مختوم است اما با رد اولین دعوای اعسار رای اجرا میشود و اعسارهای بعدی مانع اجرا نمیشوند

اعسار امری حادث است یعنی میتواند در برحه های مختلف مطرح شود و بار اثبات بر دوش شماست که اثبات کنید وضعیت اقتصادی مدعی اعسار تفاوتی نکرده و یا بهتر شده است، با مدرک و دلیل

اولا- دعوی اعسار از جمله دعاویی نیست که مشمول امر مختومه شود و هر زمان می توان ادعای اعسار را مطرح کرد .
ثانیا - ایشان تا تکلیف هزینه دادرسی را معلوم نکند پرونده به جریان نخواهد افتاد . حال اگر شما خواهان پرونده بوده و طرف مقابل برای مرحله تجدیدنظرخواهی وارد این بحث شده باشد می توانید با رئیس دادگاه صحبت و موضوع را برای قاضی مطرح کنید . ولی اگر شما خوانده دعوی بوده و طرف مقابل خواهان است که دیگر دلشوره نداشته و بگذارید دور خودش بچرخد!! موفق باشید .