اعتراض به حکم اعسار از پرداخت مهریه به چه صورت است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷,۵۹۱ #75732

با سلام
من یک کارمند دولت هستم که حکم حقوقیم 2 میلیون می باشد که خالصی پرداختی در فیش حقوقی 1/5میلیون است.که پس از پرداخت و هزینه های رفت و
امد به محل کار 200 تومن بیشتر نمی ماند.تنها دارایی من یک پارس مدل 93 می باشد که ارزش ان 27 میلیون می باشد که ان هم وسیله رفت و آمد به محل کارم هست فاصله محل کارم تا منزل مادرم 60 کیلومتر است.من با زوجه در مرحله عقد می باشیم ولی رابطه زوجیت برقرار شده.هر دو در منزل مادر و پدری خود جدا زندگی میکنیم.چند وقت پیش جلسه اعسار من در مورد مهریه ایشان (1400 سکه) برگزار شد من تمام مدارک مستند و شهود رو به دادگاه معرفی کردم و حتی استعلامات بانکی که من در یک سال گردش خاصی نداشتم از ثبت هم استعلام شد که من ملکی ندارم.جال دادگاه برای من 70 سکه به عنوان پیش پرداخت و هر سه ماه دو سکه.(در صورتی که زوج هم ملک دارد هم ماشین هم در شرف استخدام است.) نمیدانم در دادگاه های ما چه خبر است .ایا واقعا پرونده را می خوانند.آیا مدارک را بررسی میکنند.مگر نه اینکه شرع و قانون میگوید برا اساس توان مالی طرف جکم صادر شود.حال میخواستم دو سوال مطرح کنم:
1-آیا تجدید نظر خواهی در مورد حکم فایده ای دارد یا خود را یرای زندان محیا کنم زیرا واقعا نه میتوانم پیش قسط را بدهم و نمیتوانم قسط را
2-برای تجدید نظر خواهی باید دادخواستم رو به کجا تحویل دهم و آیا دوباره باید تمام مدارک را ضمیمه کنم یا فقط یک لایحه کافیست؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام حتما اعتراض بزنید امکان تعدبل وجود دارد بعد اعسار هم بدهید

باسلام درفرض سوال شما نمیدانم که دادرسی در چه مرحله ای است به صورت اجمالی باید بگویم شما باید پیش قسط را حتما پرداخت کنید و بعد تعدیل تقسیط محکوم به رو تقدیم کنید ولی خالی از ایراد نیست که پیش قسط رو هم اشاره کنید که توان پرداخت آن را ندارید شاید ترتیب اثربدهند .ولی بعدازاین که رای از دادگاه تجدیدنظرصادر شد قطعی است.ولی اگر تجدیدنظر خواهی نشده است میتوانید درصورتی که مهلت روزه تمام نشده تقاضای تجدیدنظر خواهی نمایید

سلام. می توانید به این رای اعتراض نمایید و دادخواست تجدید نظر را ارائه دهید در واقع باید معسر بودن خود را به تا حد کامل اثبات کنید

با سلام
حتما روی رای صادره تجدید نظر خواهی کنید.و لایحه ای کامل ارائه دهید با سایر مدارک .احتمال تغییر رای در مرحله تجدید نظر بسیار بالاست.
در ضمن میتوانید مجددا دادخواست تعدیل مطرح کنید.

حتما به رای اعتراض نمایید و قطعا تاثیر در کاهش تعداد سکه خواهد داشت
برای تجدیدنظر اعتراض خود را به دادگاه بدوی ارایه نمایید نیازی به مدارک قبلی نیست لاکن مدرک دیگری دارید استناد کنید.

سلام.پس از ابلاغ رای ظرف مدت بیست روز فرصت اعتراض دارید و ب موجب دادخواست بعمل میاید

حق اعتراض به رای در فرجه قانونی برای شما محفوظ است ولی نتیجه در دادگاه تجدیدنظر بستگی به اسناد و مدارک جدید ارائه شده از سوی شما و قبول ایرادات شما به رای دادگاه بدوی از سوی دادگاه تجدیدنظر دارد.اعتراض و تجدیدنظرخواهی باید به شعبه صادر کننده رای بدوی تقدیم شود .