آیا فرد انجام دهنده لواط قابل تشخیص می باشد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۲۶ #75689878

سلام ایا فرد انجام دهنده لواط قابل تشخیص است که چه کسی این عمل را انجام داده است؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که مدت زمان زیادی گذشته باشد خیر

باسلام اگر مدت زیادی نگذشته باشد ممکن است قابل تشخیص باشد.

بادرودوسلام ازطریق پزشکی قانونی قابل تشخیص می باشد.

سلام تنها در صورت یافت شدن ادله، متهم قابل شناسایی میباشد

درود
اگر پس از معاینات اثاری از قبیل مو، منی و... از فاعل شناسایی شود فاعل را می توانند تشخیص دهند از بین مظنونین.

در صورت وجود آثار لواط و اقدام ب موقع مفعول برای رسیدگی ب این موضوع بله، لیکن هرچقدر مدت بیشتری از زمان وقوع بگذرد تشخیص آن ب مراتب سخت تر و غیر ممکن خواهد بود

درود بر شما، در اینصورت چنانچه پزشکی قانونی آثاری یافته باشد و از طرفی توسط مفعول یا شاکی خصوصی شکایتی علیه شخص خاصی شود، میتوان مساله را بررسی و از طریق پزشکی قانونی عمل را به فاعل موردنظر منتسب کرد.