ثبت شرکت سهامی خاص چطور است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۵۳ #75671979

من یک شرکت در سایت ثبت شرکتها ثبت کرده ام ، نام تایید شده و حساب هم باز کرده ام
ولی اکنون از من یک سری مدارک می خواد که نمی دونم چه جوری تهیه کنم مدارک به شرح زیر می باشد :
۱- دو نسخه اظهارنامه تکمیل شده
۲- دو نسخه اساسنامه تکمیل شده
۳- اصل گواهی بانکی مبنی بر پرداخت سرمایه تعهدی(حداقل ۳۵% سرمایه) همراه با فیش واریزی
۴- اصل مجوز فعالیت از مراجع ذیربط در مواردی ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد
۵- تصویر برابر با اصل مدارک احراز هویت سهامداران، مدیران و بازرسان
۶- دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین
۷- دو نسخه صورتجلسه هیات مدیره تکمیل شده
۸- اصل وکالتنامه وکیل دادگستری در صورتی که ثبت شرکت توسط وکیل صورت پذیرد
۹- اقرار نامه مدیریتی
لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه اینها را تهیه کنم؟

مشاوره حقوقی ثبت شرکت سهامی خاص
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به ثبت شرکتها مراجعه و پیگیری کنید

به نام خدا
با سلام
چنانچه امکان ورود به سیستم با کد رهگیری فراهم نمی باشد به اداره ثبت شرکت محلی که در زیر برگه تایید نام قید شده یا مرجع ثبت شرکتها مراجعه نمایید.
موفق باشید

مدارک را باید از سایت دانلود کنید.

شما عملا هیچ کاری انجام ندادید گاهی اوقات نمی شود یک نفر تمام امور را خود انجام دهد باید به متخصص شرکتها مراجعه کنید تمام این مواردی که شما بیان کردید باید تخصصی تنظیم شود .

با سلام
از اداره ثبت شرکتها پیگیری کنید

باسلام به اداره ثبت شرکتها مراجعه نمایید.

تمامی موارد را میتوانید در سایت اداره ثبت شرکت ها پیدا کنید.