آیا اون خانم میتونه رابطه نامشروع من رو اثبات کنه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۲۳ #75635036

با سلام و احترام خانمی هستم متاهل به مدت دو سال قبل از عقد با فردی در ارتباط بودم ولی ۶ماه قبل از عقد رابطه ام رو با اون فرد بهم زدم اخیذا متوجه شدم که اون آقا همسرش رو طلاق داده و همسر اون آقا در پی شکایت از من هستن بخاطر اینکه فک میکنن من رابطه شون رو بهم زدم آیا اون خانم میتونه رابطه نامشروع من رو اثبات کنه؟ متاسفانه من دست اون آقا عکس دارم و همچنین پیامک و...

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
اگر پیگیری نماید بله میتواند کلی باید مستندات محکمه پسند ارائه نماید

با درود مجرد و متاهل بودن در جرم رابطه نامشروع هردو در صورت اثبات مجازات دارند

تاهل و تجرد در رابطه نامشروع تاثیر ندارد بر عکس زنا

با سلام
برای اثبات رابطه نامشروع بایستی مدارک و شواهد محکمه پسندی به دادگاه ارایه نماید که به احتمال قوی این امر میسر نشود .

در صورت وجود دلایل کافی امکان صدور حکم مبنی بر مجازات هست ولی با توجه به اینکه شما در زمان ایجاد ارتباط ازدواج نکرده بودید میتوانید با عنوان شرعی بدون رابطه برائت بگیرید.

سلام.این موضوع قابل اهمیت است که بنا به گفته خودتان رابطه شما با آن فرد در چه زمانی و چه دوره ای بوده است.اما مهمتر اینکه در هر شکایتی با توجه به اوضاع واحوال شرایط شخص شاکی باید ذی نفع باشد...

رابطه نامشروع یعنی ارتباط دو فرد غیر هم جنس با هم ب حدی ک از عرف و قانون فراتر رفته باشند.
روابط دو فرد ک متاهل هستند و هر دو آگاه ب انجام اعمال خود هستند موارد خاص خود را دارد
صرف وجود چند پیامک و عکس اثبات روابط نامشروع نیست. اگر موردی فراتر باشد و مدرک موجود بله ایشان میتوانند شکایت کنند.
و همچنین اون آقا اقرار اگر انجام دهند و بیان کنند