بدون وکالتنامه، میتونم از صاحب چک شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۸ #75530142

با سلام جسارتا بنده چک ۱۲ کیلیونی به تاریخ سر رسید سال ۱۳۹۳ از بنده خدایی دارم و اطلاعی از محل سکونت ایشان ندارم و میخوام ازشون شکایت کنم فقط این چک را کسی دیگه ای فرم زده است و برگ فرم به نام ایشان است ولی الان دسترسی به ایشان ندارم که وکالت بگیرم ازش میخواستم میتونم از صاحب چک بدون داشتن وکال نامه شکایت کنم

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود چک باید قانونا به شما منتقل شده باشد

در صورتی که چک به نحوب به شما متقل شده باشد یا برای شما پشت نویسی شده باشد این امکان برای شما فراهم است در غیر اینصورت شما نمی توانید شکایتی نسبت به چک بنمایید

سلام حتی اگر وکالت نامه محضری هم داشته باشید باید وکیل دادگستری باشید تا بتوانید اقامه دعوی کنید درغیراینصورت حق اقدام در محاکم دادگستری را نخواهید داشت