آیا اجرا گذاشتن مهریه در قیمومیت پسرم خللی ایجاد نمی کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۱ #75472257

با سلام
من همسرم به رحمت خدا رفته اند. و یک منزل و ماشین در کل حدود ۴۰۰ میلیون ارث گذاشته اند. مهریه من ۳۵۰ سکه است. پسر دو ساله ای دارم. مادر همسرم در قید حیات هستند.
من چه باید بکنم؟
مهریه را اجرا بگذارم یا وکالت بگیرم؟
آیا اجرا گذاشتن مهریه در قیمومیت پسرم خللی ایجاد نمی کند؟
آیا برای اجرا گذاشتن مهریه مبلغی را باید به حساب دولت بریزم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید نسبت هب وصول مهریه اقدام نمایید و از هزینه دادرسی نیز فعلا اعسار بزنید
اخذ مهریه خللی در قیمومت فرزند شما ایجاد نمیکند

مهریه حق قانونی شما است و می توانید از ماترک همسرتان مهریه را مطالبه نمایید ولیکن ۳/۵ درصد مبلغ خواسته تان باید به عنوان هزینه دادرسی پرداخت نمایید و این امر هیچ ارتباطی به حضانت فرزندتان ندارد.

با سلام ووقت بخیر
به اجرا گذاشتن مهریه خللی درقیمومیت شما وارد نمی کند واز طری مراجع قضایی میتواند دادخواست مطالبه مهریه به طرفیت وراث متوفی مطرح کردو درخواست توقیف اموال متوفی را ازاداره ثبت انجام داد .