چطور میتونم از روی اسم از شخصی که حساب بانکی منو بسته شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۷۱ #75440960

درود
من به شخصی لپتاپ فروختم و ایشون چون گفتن راهشون دوره نمیتونن بیان . مبلغ رو واریز کرد و گفت بده اسنپی برام بیاره که من خودم با دامادمون بردم تحویل دادم که زمانی که میخواستیم تحویل بدیم زنگ زدیم به همون خط که اطمینان حاصل کنیم خود خریداره و ایشون وقتی تحویل گرفت به من زنگ زد و گفت تحویل گرفتم.
چند روز بعد فهمیدم حساب بانکیمو بستن که وقتی رجوع کردم فهمیدم اون شخص از کرمانشاه بدون هیچ شکایتی حساب منو بسته چون تو سامانه ثنا هیچ شکایتی مطرح نشده. وقتی از چند جا پیگیری کردیم اسم اون شخص رو فهمیدیم و شماره خط به نام فرد دیگه ایه .
از سروانی که توی کرمانشاه رسیدگی میکنه به پرونده شماره تماس و کد ملی اون شخص رو خواستم که نداد و تلفن رو قطع کرد.
الان من چطور میتونم از اون شخص شکایت بکنم با اسم میشه شکایت کرد؟ یا از اون شخصی که شماره خط به اسم اونه شکایت کنم و چه شکایتی مطرح کنم؟.
ممنون از راهنماییتون.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت شماقابل پیگیری هست

با احترام ، بله قابل شکایت و پیگیری است.

با سلام قابل شکایت و پیگیری است

وقت بخیر بله قابل شکایت و پیگیری است

سلام قابل شکایت و پیگیری است...

ا سلام
بدون طرح دعوا و اثبات موضوع و ادعا وی نمی تواند حساب شما رو توقیف کند بهتر است در مورد موضوع بیشتر تحقیق کنید

سلام بله قابل شکایت و پیگیری است