با توجه به اینکه پرونده شکایت همسر اول ایشون بابت رابطه نامشروع بسته شده بود،الان پیام آمده که به تجدیدنظر رفته،چه اتفاقی خواهد افتاد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۶ #75416444

سلام
من با آقایی رابطه دارم که ازدواج کردن اما خانومشون ماه‌هاست که جدا زندگی می‌کنن و حتی استرداد جهیزیه هم کردن و دیگه با ایشون زندگی نمی‌کنن،دو ماه پیش من تو راه‌ پله‌های منزل ایشون بودم که خانومشون برای استرداد جهیزیه اومدن و منو دیدن،شکایت کردن که من با ایشون رابطه نامشروع دارم،کار به دادگاه و دادسرا رسید و در نهایت تبرئه شدیم و تموم شد،امروز تکستی اومده مبنی بر اینکه پرونده به شعبه تجدیدنظر فرستاده شده.
چه اتفاقی میوفته الان؟
با توجه به اینکه دفعه قبل پرونده بسته شده بوده الان چی میشه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمالا در مرحله تجدیدنظر نیز رای دادگاه بدوی تایید میشود و نتیجه ای برای ایشان در بر ندارد .

با سلام تجدیدنظر حق ایشان بوده و احتمال بسیار قوی تجدیدنظرخواهی ایشان رد می گردد و مجددا همان حکم بدوی تایید می گردد