پایه مبلغ چک برگشتی جهت ممنوع الخروج شدن چقدر است؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۴۱,۲۵۴ #75314

با سلام بنده حدود 2 سال پیش مبلغ 60 میلیون تومان چک بعنوان ضمانت چک برادرم به مبلغ 30 میلیون تومان بدون تاریخ دادم امروز قصد خروج از ایران جهت مسافرت نوروزی داشتم که در مرز از دادگاه تهران ممنوالخروج بودنم را اعلام و پاسپورتم را هم جهت ارسال به اداره گذرنامه جلب نمودند .
پرسش من این است آیا مبلغ 60 میلیون تومان ممنوالخروج شدن امکان پذیر میباشد ؟ اگر نمیباشد رفع ممنوع الخروجی را چگونه میتوانم انجام دهم .
سوال دوم هم اگر چک بدون تاریخ را خودش گذاشته و اقدام نمود میتوانم از پرداخت آن ممانعت نمایم؟
و نهایتا روز خرید طبق فاکتور تاریخ چک ها اگر 3 ماه بعد گذاشته شده و برگشت شده چه حکمی دارد؟

مشاوره حقوقی چک
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مبلغ چک به هر میزان باشد باعث ممنوع الخروج شدن مدیون خواهد بود
با احترام حاجی زاده

با هر میزان می شود ممنوع الخروج شوید و برای رفع آن باید به شعبه صادر کننده مراجعه نمایید

به طور کلی بابت بدهی می توان تقاضای ممنوع‌الخروجی بدهکاران را کرد بابت تاریخ نیز دارنده میتواند تاریخ را قید کند برای رفع ممنوع الخروجی یا باید رضایت دارنده چک را کسب کنید آیا مبلغ چک را پرداخت کنید یا ثابت کنید چک بابت ضمانت بوده و مدیون اصلی مبلغ پرداخت کرده است

با سلام عدم پرداخت چک حتی ۵ میلیون نیز ممنوع الخروجی دارد و تا پرداخت نشود خروج ممنوع می باشد یا رضایت شاکی را بگیرید یا وثیقه بگذارید و زمان بخواهید

با سلام
با هر میزانی میتوان این قرار را صادر نمود.

سلام مبلغ ومبنایی خاصی ندارد و مقام قضایی براساس بدهکار بودن اعلام ممکن الخروج مینماید و زمان شش ماه میباشد موفق باشید

برای رفع ممنوع الخروجی باید مانع برطرف شود که درمورد شما پرداخت بدهی می باشد و زمانیکه چک بدون تاریخ صادر می شود یعنی دارنده حق دارد هر تاریخی را در چک درج کند مگر آنکه به صورت مکتوب توافق دیگیری شده باشد .