میزان دیه برای کمر چقدر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۳ #75279205

سلام من با اتوبوس تصادف کردم پس از مراحل پزشکی مشخص شد مهره ۱۲ و ۱۳ سمت راست کمرم شکسته.خواستم ببینم میزان دیه چقدر است.پزشک قانونی برام نوشته معاینه مجدد خواستم ببینم تا زمان معاینه مجدد اگ مهره های کمرم خوب شه ایا دیه بهم تعلق میگیره.میتونم از معاینه مجدد انصراف بدم.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
پزشکی قانونی پس از بررسی تشخیصی خود،میزان آسیب و جراحات را مشخص میکند و بعد دادگاه بر اساس آن رای صادر خواهد کرد و اجرای احکام کیفری دادسرا هم مبلغ دقیق ریالی آن را محاسبه و وصول خواهد کرد.
این که مجددا گفته شده مراجعه شود،برای بررسی دقیق تر و تعیین قطعی میزان آسیب و جراحات وارده است.اگر در همان گزارش اولیه پزشکی قانونی آسیب به مهره و جراحات تشخیص داده شده بوده،اینطور نیست که بعدا بگویند خوب شده و دیه نمیخواهد.ربطی نداره.فقط بخاطر بررسی آسیب هایی است که ممکن هست در همان ابتدا قابل تشخیص پزشکی نبوده است.پس بهبودی تاثیری در میزان دیه ندارد.
موفق باشید

تعیین میزان دیه با توجه به صدمه و آسیب وارده با پزشکی قانونی می باشد و محاسبه ی آن با اجرای احکام.

با سلام
درصد جراحات وارده و آسیبها را ‌پزشکی قانونی مشخص می کند و دادگاه هم بر اساس آن رای صادر می کند و محاسبات هم توسط اجرای احکام انجام میشود

می بایست بدوا آسیب وارده توسط پزشکی قانونی ارزیابی شود، دادگاه مطابق با آن رای صادر خواهد کرد و نهایتا مبلغ دیه در اجرای احکام محاسبه خواهد شد

با سلام.
آسیبی که به شما وارد شده در مدارک پزشکی و معاینه اولیه شما موجود است و احتمالا معاینه مجدد بابت بررسی جزئی تر ورود ضربه و اسیب های دیگر بوده است.
با این حال این پزشکی قانونی است که میزان دیه را به مرجع قضایی اعلام می کند و برای دریافت خسارت نیازمند نامه پزشکی قانونی هستید.