با توجه به امضای کروکی سازشی و امضای بیمه آیا میتواند درخواست این خسارت را کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۹۴۵ #75262498

سلام
وقتتون بخیر
من در ۲۶ اسفند سال گذشته تصادف کردم و مقصر شناخته شدم که به نظر خیلیها نبودم اما افسر کروکی سازشی کشید و من کوپن مالی سقف ۱۵ میلیون به زیاندیده دادم که ماشینش رنو داستر و لوکس بود ایشان رفته بیمه و از آنجا ۸ تومان گرفته و امضا داده به بیمه و حالا از بنده شکایت کرده که ۲۳ میلیون خسارت اتومبیلش شده و ۱۰ میلیون افت قیمت که ما بقی را باید بنده پرداخت کنم.
حالا با توجه به امضای کروکی سازشی و امضای بیمه آیا میتواند درخواست این خسارت را کند؟
من چند روز دیگر دادگاه دارم و چه کنم؟
توانایی پرداخت ندارم.
ممنونم از اینکه وقت گذاشتید.

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی متن رضایتنامه ای که به بیمه داده است بررسی شود

سلام ۱.در صورتی که شما قبول تقصیر نموده باشید دیگر نمی‌توانید آن را رد نمایید.
که هم در مدارک شرکت بیمه فرم قبول تقصیر پر و امضا نموده اید و هم نظر کارشناس راهور را قبول نموده اید.
اما جهت سقف مالی بیمه نامه
۲.وقتی ۱۵ میلیون تومان شما پوشش داشتید شرکت بیمه موظف به پرداخت بوده نه ۸ میلیون تومان.
۳.تشخیص میزان خسارت خودروی مذکور را اگر کارشناس رسمی دادگستری انجام داده می تواند اعتراض کنید .
۴.نسبت به افت قیمت خودروی مقابل شما مسول به پرداخت هستید.

سلام دوست گرامی
ایشان می توانند خسارات وارده را مازاد بر بیمه و خسارت افت قیمت را مطالبه کنند/

سلام

با توجه به اینکه مقصر حادثه شناخته شدید آبشان می تواند دادخواست خسارت و افت قیمت بدهد در نهایت مبلغی که پرداخت کردید از کل آن کسر می شود

مطالبه مابقی خسارت ، قانونی است