چجوری میتونم پولمو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۳۶ #75142177

یک سال پیش به یک آقایی حدودا ۱۳۰ تومن به صورت جداگانه پول‌قرض دادم بابت تعمیر و خرید ماشین و ...
هیچ گونه رسید دستی از ایشان ندارم فقط دو سه فقره رسید بانکی از پرداخت مقداری از پول‌رو دارم
حتی رسید پول‌هایی که از طلافروشی به حسابشون زده شده رو ندارم
چجوری میتونم پولمو پس بگیرم ؟ شکایتم قانونی هست ؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بدوا اظهارنامه ارسال نمایید.

ابتدا اظهارنامه داده سپس به استناد اسناد و مدارکی که دارید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

با سلام،ابتدا اظهارنامه دهید سپس به استناد فیشهای واریزی و عنداللزوم شهادت شهود دادخواست مطالبه وجه دهید.البته اصل بر عدم تبرع است و اینکه حتما بدهی بوده که پرداخت شده و شما باید قرض دادن را اثبات کنید.

با سلام
ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و درصورت عدم نتیجه با استناد به مدارک و فیش های واریزی و شهادت شهود ،دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را اقامه کنید.

سوالتون رو واضح و با بیان جزئیات بفرمائید.

باسلام اول اظهارنامه سپس دادخواست مطالبه وجه دهید

سلام .بدوا ارسال اظهارنامه و مطالبه طلب .در صورت عدم حصول نتیجه مطلوب ، تقدیم دادخواست و مطالبه طلب به استناد مدارک موجود از قبیل فیش های واریزی و یا شهادت شهود .