آیا پزشک قانونی میتونه اثبات کنه که چه زمانی این اتفاق افتاده و با چه کسی؟

پرسیده شده
۳۹ پاسخ ۱۹۲,۳۳۳ #75098194

من با یک دختری دوست بودم و به رضایت خودش چند باری رابطه جنسی داشتیم.

از آخرین رابطه مون ۳ ماه میگذره.

آیا پزشک قانونی میتونه اثبات کنه کار کی بوده؟

حکم دادگاه چی میتونه باشه؟

چگونه میتوان رابطه نامشروع را انکار کرد؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق پزشکی قانونی بهترین مدت جهت رسیدگی ۷۲ ساعت می باشد و بعد از آن تا یک ماه آثار آن کم و از بین می رود.

با سلام از طریق پزشکی قانونی تا سه هفته امکان پذیر است ولی مشخص کردن اینکه با چه فردی بوده خیر امکان پذیر نیست

درودبرشما دادخواه گرامی
پزشکی قانونی توانایی تشخیص زمان حدودی آخرین رابطه را دارد. نه وصف دیگری؟
باری،این امکان نیز وجود نداره، که هر کس به شخصی دیگر مشکوک باشد و یا شکایتی از او کرده باشد، فرد توسط پزشکی قانونی تحت‌معاینه،و نتیجه نیز اعلام شود. و اما تشخیص فرد مورد نظر اصولا تا *۷۲* ساعت امکان پذیر است. سپاس rramezani

پزشکی قانونی حدود بازه زمانی را شاید بتواند تشخیص دهید ولی نمی تواند ان را منتسب به شخص خاصی بداند

باسلام و احترام
رابطه جنسی تا سه هفته توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است
اما اینکه توسط که چه کسی بوده خیر

با سلام
باگذشت سه ماه اولا پزشکی قانونی قادر به تشخیص اینکه با چه کسی بوده را نمیتواند بدهد و بهتر است که شما کاملا انکارکنید.

سلام و عرض ادب
پاسخ سوال شما به صورت مشخص این است
اگر رابطه نامشروع با رضایت خانم بوده به ایشان ارش البکارت تعلق نمیگیرد
بعید به نظر می رسد بعد از گذشت ۳ ماه ارتباط نامشروع از نوع دخول قابل بررسی دقیق باشد اما به خاطر داشته باشید قرائن و شواهد دیگر می تواند به صورت جدی مسئله ساز باشد.
از طریق آزمایش های بسیار پیچیده و پر هزینه پزشکی از نوع دی ان ای و غیره پزشکی قانونی می تواند در صورت وجود آثار منی و یا سلول پوست و غیره به نتایجی برسد که گذشت زمان رفته رفته از بار اثباتی آن می کاهد
اگر به همراه رابطه جرائم دیگری از نوع تهدید آدم ربایی ضرب وشتم رخ داده باشد که طرف شما را مصر به پیگیری شدید نماید شرایط پرونده متفاوت خواهد بود
حکم دادگاه به صرف رابطه نامشروع بدون عنف شلاق است و گاها تبعید به عنوان مجازات تکمیلی
انکار تا جایی کاربرد دارد که عوامل دیگر منافاتی با انکار شما نداشته باشد
در صورت اثبات جرم فراموش نکنید توبه که در قانون نیز شناسایی شده است می تواند راهگشا باشد