غرامت را چطور دریافت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۳ #75095419

با سلام و خسته نباشید
عرض شود خدمتتان بنده عابر پیاده بودم با خودرو سواری تصادف کردم یه ماهم میشه دادگاه منو به بیمه معرفی کرده یه ماه میشه با طرف تماس میگرفتن نمیومد بره الحاقی بیاره تا من غرامتمو بگیرم اخرش جه داده گفته ماشینم و فروختم اون کسیم که ماشینو گرفته دیگه عمرا بیاد که نمیادم الحاقی بده بیمه هم میگه تا زمانیکه شخص نیاد الحاقی بیاره ما نمیتونیم حوالت و بدیم میرم دادگاه میگم، دادگاه هم میگ به من دیگ ربطی نداره کار از ما تموم شدس دیگ به اینجا مراجعه نکن از بیمه پیگیر باش بیمه هم میگ تا الحاقی نیاره نمیشه موندم دیگه چکا کنم به کی بگم از کجا پیگیر باشم ممنون میشم کمکم کنین

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

، اگر در ابتدای تصادف شکایت کرده باشین و رای صادر شده باشد ، میتونید تقاضای اجراییه نسبت به رای نمایید و بیمه را ملزم به پرداخت کنید .

سلام بعد از سیستمی و الکترونیکی شدن بیمه ها اگر بیمه گذار همکاری نکند و مدارک به بیمه ارائه ندهد بیمه موظف است دیه را پرداخت، و درسابقه پلاک ثبت نماید و میزان خسارت و کسر درصد تخفیف ثبت میشود و هنگام تمدید بیمه در موعد سررسید سالانه ، منظور میشود و نکته دوم که بستگی به رای صادره دارد ، اگر در ابتدای تصادف شکایت کرده باشین و رای صادر شده باشد ، میتونید تقاضای اجراییه نسبت به رای نمایید و بیمه را ملزم به پرداخت کنید .

باسلام
دادخواست حقوقی علیه شرکت بیمه گر تقدیم نمایید.