میگه موظف هستی آموزش کامل بدی و در غیر اینصورت شکایت میکنیم و حتی میگیم که دسترسی ما رو محدود کردی؛ چگونه میتواند اثبات کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۲۷ #74963469

سلام خوب هستید من یه پروژه طراحی سایت رو به یکی تحویل دادم کار رو تموم کردم و سفارشات دیگر داد و اخرای اردیبهشت تحویل گرفته اما حالا کلا میخواد همکاریش رو با من قطع کنه و یکسری بهانه ها میاره مثلا گفت اطلاعات هاست و پنل مدیریت رو بفرست من فرستادم بعد چند روز گفت این پنل مدیریت دسترسیش کامل نیست گفتم که تمامی دسترسی هایی که لازم باشد رو دارید اگر دسترسی بیشتر میخواهید از طریق هاست میتونید افزایش بدید.
بعد اومده میگه موظف هستی آموزش کامل بدی و میگه ندی شکایت میکنیم و حتی میگیم که دسترسی ما رو محدود کردی و قرارداد نبوده و داخل تلگرام بوده.
الان این اگر شکایت کنه چه مدارکی برای طرح شکایت و ادله میخواد؟ آیا من جرم ناخواسته ای انجام دادم، با توجه به توضیحات؟
اومدن گفتند شکایت کردیم بعد من گفتم اخه چرا ما همکاری میکنیم شما باز راضی نمیشید بعد گفتم پس اگر شکایت کردید بزارید طی بشه بعدش گفت دقیق اطلاع ندارم شکایت شده اما بیا اموزش بده حتی میریم دو روزه پس میگیریم.بعد من گفتم استعلام بگیرید مطمئن بشید بعد خبر بدید بعدش گفت اوکی ولی دیگه چند روزه جوابم رو نمیده. خواهشن کمکم کنید اشتباه کاری نکرده باشم

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود

اگر مطابق مفاد قرارداد فی مابین عمل نمایید طرح دعوایی نمی توانند داشته باشند . و اگر طبق تعهدات خودتان مندرج در توافق عمل ننمایید میتوانند علیه شما دادخواست الزام به انجام تعهد مطرح نمایند وبا توضیحاتی که دادید امکان طرح شکایت کیفری ندارد

سلام
اگر شما طبق قرارداد عمل کرده اید مشکلی متوجه شما نخواهد بود.

با سلام
در صورتیکه در قرارداد تعهد به آموزش شده باشید طرف مقابل میتواند الزام شما را به انجام تعهد از مرجع قضایی بخواهد

با سلام
تمامی این موارد بستگی به توافق و قرارداد تنظیمی مابین طرفین بستگی دارد
اگر در توافقات خود متعهد به اموزش رایگان شده اید بایستی ایفای تعهد نمایید
در غیر ان مشکلی برای شما وجود نخواهد داشت

در صورتی که مطابق قرارداد عمل نکرده باشید دعوی علیه شما متصور است.

دوست عزیز
برای اینکه بشود به شما کمک درستی کرد و راهنمایی که منجر به برطرف شدن نگرانی های شما شود باید قرارداد بین خودتان را ارسال کرده تا مطالعه شود. اگر چنین قراردادی وجود دارد ارسال و در غیر این صورت نیاز به مشاوره تلفنی در این رابطه هست تا بتوان بررسی و قضاوت صحیحی نمود و ...

سلام.در صورتی که در قرارداد شما موظف به آموزش می باشید امکان طرح دعوا علیه شما میسر است.