همسرم گفته که سند را وکالتی به نام میزند، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۱۹ #74955361

سلام وقت به خیر
همسرم میخواد ۲ دانگ از خانه رو به جای ۵۰ تا سکه از مهریه من به نام بزنه و من ۵۰ سکه رو ببخشم و مهریه من ۱۱۴ سکه است و خانه چون وام داره هنوز سند نداره و به من گفته که وکالتی به نام میزنم تا سند ازاد بشه به نظر شما قبول کنم؟
و چون میخواد چند سال دیگه این خونه رو بفروشه و جای دیگه بخره میتونه اونجا رو به نام من نخره؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود وکالت به تنهایی حق مالکیت ایجاد نمی‌کند

با سلام قبول ملکی که در رهن بانک است آن هم بدون تنظیم مبایعه نامه برای شما و بطور وکالتی در برابر دین مهریه که مستند به سند رسمی است توصیه نمیشود مگر اینکه تضامین تکمیلی دیگری برای این کار از ایشان اخذ نمایید.

سند وکالتی به تنهایی فایده ندارد .‌ضمن وکالت ،مبایعه نامه هم تنظیم‌نمایید دردفتر املاک

تا وقتیکه اجازه بانک نباشه. هر گونه نقل و انتقالی بدون اطلاع بانک غیر قانونی بوده و بانک در صورت اطلاع میتواند معامله زا باطل کند. بنابراین در ضورتی که مهذیه خود را بخشیدید از طریق دفاتر اسناد رسمی این کا را انجام دهید و انرا معلق به انتقال دو دانگ خانه به خود بکنید. به این شکل که قرارداد رو ببندید و در اون بنویسید که تاثیر این بخشش منوظ به انتقال دو دانگ خانه به اسم بنده باشد . هر وقت انتقال صورت بگیرد خود بخود بخشش شما کامل میشود و مهریه به هنان اندازه ساقط میشود، ولی اگر شوهر شما نیز سر قولش نماند. بخشش شما طبق قرارداد نوشته شده کامل نشده و مهرتون هنوز پابرجاست

سلام
حتما مراتب را به موجب سند رسمی مکتوب نمایید و اعلام دارید که مسئولیت تمام پرداخت ها مربوط به ملک با زوج می باشد و در صورت فروش ملک باید سهم شما هم محاسبه و تعیین گردد

سلام، حتما علاوه بر وکالت فروش، قرارداد مکتوبی نیز بین خود تنظیم نمایید. زیرا با وجود وکالت فروش، باز هم ایشان می‌توانند بدون اذن و اجازه شما، ملک را به دیگری منتقل کنند.