برای طلاق توافقی از چه طریقی باید اقدام کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۲ #74897978

سلام،

باید دادگاه بریم یا فقط دفتر خانه طلاق لازم هست؟ چه مدت طول میکشه طلاق توافقی؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید ردند دادرسی طی بشه..از طریق دفتر خدمات دادخواست خود را مطرح کنید ..زمان غیر قابل پیش بینی است ...

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
باید در سایت ثبت نام و جلسات مشاوره ها را رفت
رای صادر و قطعی شد آنگاه به دفترخانه طلاق رجوع کنید
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید.

سلام تشریفاتی دارد که ضمن ثبت نام در سامانه ای که برای این منظور مشخص شده و پس از انجام مشاوره های مربوطه در دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست توافقی با ثبت می نمایید ضمن اینکه با ثبت دادخواست بصورت بدوا در دفتر خدمات الکترونیک قضایی و در زمان رسیدگی هردو میتوانید خواسته ثب شده را تایید و خواستار طلاق بصورت توافقی شوید که در حداقل زمان ممکن میسر می‌باشد .

باید اول طرفین پس از تنظیم دادخواست،ان را به تایید قاضی دادگاه خانواده رسانده وبعد ان در سایت بهزیستی درخواست مشاوره ثبت شود و در صورت عدم توافق مشاور بهزیستی ان را امضا نموده و در مرحله اخر در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید که روند دادرسی طی شود و بعد صورت گواهی عدم امکان سازش به دفتر طلاق مراجعه کنید

سلام
باید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست بدین
زمان قابل حدس نیست

با درود
باید روند دادرسی آن طی شود و زمان قابل پیش بینی نیست. دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی بایستی ارائه دهید.

بدوا می بایست از طریق سایت سازمان بهزیستی وقت جلسات مشاوره بگیرید، سپس نسبت به طرح دادخواست طلاق توافقی همراه با همسرتان از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام کنید.