آیا می تونن این پول رو طلب کنند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۷ #74832331

سلام یکی از آشنایان ما راننده ترانزیته تو مرز افرادی که واسط شرکتن با تهدید اقرارنامه ای با دست خودش براش می نویسانند که به دلیل گرفتن ۲۸ باکس سیگار ۷۰۰۰ دلار به شرکت بدهکار هستم واثر انگشت ۵ انگشت و امضا به همراه چهار شاهد که راننده و نماینده همان شرکتن امضا کردن الان شکایت کردن

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
راننده می‌تواند به جرم تهدید علیه آنها شکایت کند و باید بتواند اثبات کند که این سند غیر قانونی تنظیم شده و معتبر نیست.

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، ظاهرا امکان مطالبه دارند مگه شما بتونید ثابت کنید که این موضوع تحت فشار و غیر قانونی صورت گرفته و سند معتبر نیست

باسلام
اقرارنامه ای که با تهدید گرفته شده اعتبار ندارد هرچند ازطریق استکتاب انتسابش به وی ثابت شود.
و لازمه آن این است که شخص اکراه شونده میبایست در اسرع وقت نسبت به طرح شکایت علیه اشخاص مربوطه اقدام نماید

با سلام
طی این تعهد نامه میتوانند اقدام به مطالبه ابن وجه نمایند مگر اینکه بتواند اکراه و تهدید در نوشتن و امضای این نوشته را بر دادگاه اثبات نماید .

اقرارنامه ای که با تهدید گرفته شده اعتبار ندارد هرچند ازطریق استکتاب انتسابش به وی ثابت شود.

با سلام، در صورتی که راننده بتواند اثبات کند اقرار ناشی از تهدید و در نتیجه اکراهی بوده، میتواند با استناد به فساد اقرار، طرف مقابل را به بیحقی محکوم کند. ضمنا تهدید، جرم است و قابل پیگیری کیفری است.

راننده باید به جرم تهدید علیه آنها شکایت کند و در خصوص مطالبه وجه از سوی طرفهای مقابل باید مدرک و دلایلی در دادگاه مبنی بر عدم بدهکاری راننده ارایه شود تا حکم به نفع وی صادر شود