در این مواقع دادگاه چه حکمی رو صادر می کنه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۸۰۴ #74798945

با سلام
من ساکن یک ساختمان ۸ واحدی هستم. اخیرا شخصی یکی از واحد ها رو خریده و به ۱۰ نفر جوان اراذل اوباش و شرور اجاره داده که تا پاسی از شب مشغول سر و صدا و اخلال در نظم و آسایش ساکنین ساختمان هستند.
من به عنوان مدیر ساختمان از اونها شکایت کردم و همسایه ها هم به عنوان شاهد حاضر شدند و نتیجه تحقیقات محلی هم از طرف کلانتری ضمیمه پرونده شد. اما برای مالک سه بار ابلاغ شد که در کلانتری حاضر نشد و در حال حاضر مالک واحد متواری هست و آدرس مشخصی از ایشان نداریم.
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بایستی علیه اشخاصی که ایجاد مزاحمت و تهدید میکنند شکایت طرح نمایید.

شما باید مستقیما از مزاحمین یعنی از ساکنین واحد مذکور شکایت کنید

باسلام
تحت عنوان مزاحمت شکایت نمایید .

موضوع تحت‌ عنوان مزاحمت قابل شکایت است.

از دادیار یا بازپرس پرونده بخواهید حکم ورود به منزل بدهد و جلب

باسلام
علیه مستاجرین به جرم ایجاد مزاحمت وممناعت از حق شکایت نمایید

مالک مسولیتی ندارد و باید خود مستاجرین را تحت تعقیب قرار دهید.