من اگه بخوام قانونی خانه ام را از آنها پس بگیرم روندش چه طور است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۴۸ #74735540

سلام
ما یک واحد آپارتمان را سه سال قبل به یک خانواده اجاره داده‌ایم که بار اول قرارداد در بنگاه بسته شد و هر سال توافقی مبلغی را اضافه میکردیم ولی در قرارداد پشت‌نویسی نمیکردیم و بنگاه هم نمیرفتیم. امسال من واحدم را لازم دارم و در پایان قرارداد بهش اطلاع دادم که خانه را لازم دارم و یک ماه هم گذاشتم که با اجاره سال قبل بشینه. ولی داره بازی در میاره و میگه من دو ماه دیگه هم میخوام با اجاره سال قبل بشینم چون خونه پیدا نمیکنم.
این ماه هم از اجاره من مبلغ یک میلیون کم گذاشت (به دلیل خرابی پکیج و شیرالات).
و چقدر هزینه‌بر دار است؟ آیا برای او هم هزینه داره که ارزش داشته باشه من روند قانونی طی کنم؟
دوم آیا هزینه پکیج و شیرالات و کولر با من است؟ در صورتی که من سالم تحویل دادم به مستاجر.

این مستاجر الان خیلی با قیمت پایین نشسته و من پول پیش کمی ازش دارم اگر بخواد بازی در بیاره و یک سال نره من خیلی متضرر میشم.
ضمنا همسایه‌ها هم ازش شاکی هستن. ایا میشه از طریق همسایه‌ها هم اقدام کرد که بتونیم زودتر بیرونش کنیم. مثلا با جمع کردن استشهاد.
با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعمیرات اساسی با موجر می باشد .

سلام
هزینه تعمیرات با موجر است و در صورت اثبات نیاز شخصی می توانید حکم تخلیه بگیرید.

هزینه تعمیرات با موجر است ...

تعمیرات اساسی بعهده موجر می باشد.

با سلام و درود هزینه تعمیر پکیج به عهده موجر یا شما می باشد چنانچه مدت قرارداد پایان یابد با اثبات نیاز شخصی میتوانید دستور تخلیه ملک را بگیرید

سلام با توجه به اینکه دوسال از موعد اجاره گذشته برای تخلیه میتوانید دادخواست خود را در شورای حل اختلاف مطرح کنید و هزینه های تعمیر ساختمان با موجر است

سلام هزینه تعمیرات با موجر است و در صورت اثبات نیاز شخصی حکم تخلیه می دهند ...