ایا خریدار بایستی خسارت قید شده را بدهد اگر هست چگونه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۴۷ #74663555

با سلام وعرض ادب
ملکی را مبایعه نمودیم به قیمت۲میلیار د تومان.. که کل ثمن را طی چهار فقره چک دریافت و ودیگر شرط نیز قید شد که در صورت فسخ
خریدار ۱۰درصد قیمت ملک خسارت به فروشنده باید پرداخت شود وفسخ توسط فروشنده نیز ۱۰درصد مبلغ کل خسارت به خریدار پرداخت کند...
حال قبل از وصول چک اول ثمن و با گذشت ۴روز از معامله خریدار بدون دلیل گفته من میخام فسخ کنم
ایا خریدار بایستی خسارت قید شده را بدهد اگر هست چگونه؟؟؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر باتوجه به آنچه فرمودید بله باید خسارت بپردازند

سلام
می بایست مدارک و مستندات بررسی گردد

سلام دادخواست تنفیذ فسخ مطرح نمایید.

موضوع نیازمند بررسی میباشد.

با سلام،بله خسارت مذکور قابل مطالبه است.

با درود خسارات مربوطه قابل مطالبه است

باسلام بله خسارت قابل مطالبه است