منظور از خسارات معنوی چیست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۵۶ #74614089

با سلام،بعد از گذشت ۵ ماه به گفته صاحب آتلیه فیلمبرداری و عکاسی که مجوز هم ندارند فیلم و عکس مراسم عروسی بنده از فلش پاک شده و می گوید چند باری تلاش برای بازگردانی توسط شرکتهای بزرگ کرده اند که فیلمها و عکسها برنگشته،بنده قبل از عروسیم یک میلیون به ایشان بیعانه دادم و قرار براین شد مابقی دستمزدش را موقع تحویل فیلم پرداخت کنم،قراردادشم نخونده امضا کردم و شاهد قراردادمونم برادر ایشان بود

بنده شکایت معنوی کنم چه اتفاقی رخ می دهد؟
شلاق میخورد یا زندان می رود؟یا بمن هرچقدر پول بخوام میده تا رضایت بدم؟
(اینم بگم که آتلیه محترم مجوز فیلمبرداری ندارد)چقدر میتونم ازش خسارت بگیرم؟ کل مراسم عروسیم مثل پول غذا و گروه موزیک و غیره یا فقط مبلغ قسمت فیلمبراری؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصلاح می کنم وجه نقد.

بادرودوسلام خسارات معنوی قابلیت مطالبه می باشدو ازطریق جزای نقدی جبران می شود.

درود
در عمل خسارت معنوی در کشور ما قابل وصول نیستش

با کارشناسی میتوان خسارت گرفت

اسناد و مدارک شما نیاز به بررسی دارد

سلام بستگی به قرارداد مابین شما دارد اما این موضوع صرفا جنبه حقوقی داشته و جنبه کیفزی ندارد لذا حبس و شلاق شامل آن نمیشود.

با درود خسارت معنوی قابل مطالبه است جبران ان با وجه نقد خواهد بود شلاق ندارد