آیا شکایت کنه دادگاه بهم حق میده یا باید تحویل بدم بچه رو؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۸ #74572069

سلام حضانت دخترم تا ۹ سالگی با منه...
اخر هفته چهارشنبه تا جمعه پیش پدرش باید بره الان که همه شهر تعطیله و قرنطینست من ندادم بچه رو و اخر این هفته هم میخوام ندم بچه رو بخاطر ویروس ایا شکایت کنه دادگاه بهم حق میده یا باید تحویل بدم بچه رو؟
چیکار کنم بخاطر این اوضاع؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود از انجایی که دختر ۹ ساله طبق قانون بالغ محسوب میشود خود تصمیم میگیر‌ پیش کدوم یک از والدین زندگی کند

با درود دختر پس از ۹سالگی بالغ است خود تصمیم می‌گیرد نزد چه کسی زندگی کند

باسلام. هر چند ممانعت از ملاقات ضمانت اجرا دارد اما برطبق ماده ۴۵ قانون خانواده رعایت غبطه و مصلحت کودکان در کلیه ی تصمیمات دادگاهها و مقامات اجرایی الزامی است فلذا شما می توانید به این مساله اشاره کنید که به خاطر شرایط فعلی و سلامت فرزندتان اقدام نموده اید.

با سلام
حال اگر درصدی احتمال دهیم که در صورت شکایت همسرتان ف و عدم موافقت قاضی پرونده با دلایل شما مبنی بر وجود بیماری و غیره ، شما محکوم شدید در آن صورت فقط مبلغی جزیی شما محکوم به جریمه خواهید شد و حضانت به کل از شما گرفته نخواهد شد. اما بهتر است با همسرتان به توافق برسید تا بعد از رفع بیماری فرزندتان چند روز بیشتر از مدت زمان تعیین شده نزد همسرتان بماند تا جبران شود