شاهد ها قبول میشوند؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۶۹۶ #74394144

سلام
بنده اتهام به قتل همسرم متهم کردن
درحالی که همسرم خودکشی کرده بود خودشو مسمموم کرده بود با سم بعد من به بیمارستان بردمش جهت مداوا بعددکترا معده اش حالی کردن
بعد بیمارستان فوت کرد بعد سه روز شکایت کردن من به آگاهی بردن شکنجه کردن بزور اعتراف الکی نوشتن
بعددادگاه بردن من گفتم این اعتراف بزور شکنجه گرفتن قاضی دوباره احضارت من نوشت دستور نقش قبر داد پدر همسرم جلو مامورین گرفت اون لحظه رضایت داد بعد دوباره شاکی شد با شاهد های دروغین وشاهدین مال چند روستای دیگه بودن درحالی اتفاق اونجا نیافتاده بود جای دیگه بود اصلا این شاهدها اونجا نبودن
بعد این شاهد ها خانواده درج یک شون هستن عمه مقتول حاله مقتول مادربزرگ مقتول هستن شاهدت اینا قبول میشه یانه
التماس دعا

مشاوره حقوقی قتل
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام .شهود را جرح نمایید

سلام شما می توانید در خواست مواجهه حضوری با شهود و جرح ایشان را نمایید

با سلام
شهود را جرح نمایید

با درود شهود را جرح نمایید

بادرودوسلام شهودرا جرح نمایید.

بااحترام
در چنین موضوع مهمی از وکیل استفاده نماید . باید بتوانید کذب بودن شهادت شهود را محرز نمایید

شاکی می تواند به قسامه استناد نماید