با گرفتن نزول، هشت ماه پرداخت کردیم این ماه که نتونستیم رفته شکایت کرده، چطور میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۳۳ #74311611

سلام وقت بخیر همسر من از یه خانمی پول نزول برداشته به مبلغ ۵۰ میلیون تومان هر ماه قرار که دو میلیون پرداخت کنیم سفته داده به اندازه ۵۰ میلیون تومان و یک کاغذ دستی که حتی اثر انگشت نزده نوشته که بابت این پول من یکسال به این خانم ماهی دو میلیون سود بدم و الان هشت ماه پرداخت کردیم این ماه که نتونستیم رفته شکایت کرده ایا چطور میشه قوانین بر شوهرم بر اون خانم چی در نظر میگیره

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر نزول دهنده برگه را امضا کرده باشد، شما می توانید در دفاع از سفته بگویید که بابت نزول گرفته شده است و سفته را پس بگیرید.
اگر نزول دهنده برگه را امضا نکرده باشد،شما محوم به پرداخت سفته می شوید. سعی کنید از مشاوره های برخط بنیاد وکلا استفاده کنید تا دفاع موثری داشته باشید.

با درود ربا دهنده و گیرنده هر دو مجرم شناخته می‌شوند

سلام قدر مسلم دارنده سفته علیه صادرکننده اقامه دعوی حقوقی میکند و رمقابل همسرتان درصورت عجز از پرداخت میتواند دادخواست حقوقی مبنی بر تقاضای اعسار و تقسیط تقدیم دادگاه کند و رسیدگی توامان میشود
درهرحال نزول امری حرام است و تباه کننده
همسرتان شکایت نزولخواری نیز میتواند طرح نماید و چه بسا دادگاه هردو را محکوم کند اما با ارایه دلیل مبنی بر نیاز ضروری شاید برایت شامل حالشان شود ولو در مرحله تجدیدنظر

سلام
چنانچه آن خانم شغل خود را ربا خواری قرار داده مجرم است اما در خصوص همسر شما چون واقعا مظطر بوده و ناچار از دریافت جرمی متوجه اش نیست حتی چنانچه آن خانم هم دلیل بر اظطرار و ناچار بودن داشته باشد ایشان ایشان نیز مجرم شناخته نمیشود

متاسفانه شکایت رباخواری شما به جایی نمی‌رسد چون رویه قضایی برخلاف این است، تنها من باب وجوه پرداختی و کسر از اصل دین با طرح دعوی تقابل اقدام کنید. ترجیحا وکیل هم بگیرید.

شما از ایشون دریافت ربا شکایت کنین و پرینت بانکی و دست نوشته را پیوست شکایت کنین