هزینه دادرسی به چه میزان است؟ آیا حکم اعسار قابل تجدید نظر است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۰,۵۸۰ #74279

میخواستم بدونم هزینه دادرسی و تمبر ۱۴۴۰۰۰۰۰۰میلیون چند میشه؟
ثانیا:یک بار اعسار دادم قاضی قبول نکرده که اعتراض کردم آیا بار دوم بازم اعسارم رد میشه؟؟اگه رد بشه چیکار کنم؟؟ اصلا امکان پرداخت هزینه مقدور نیست.
تورو خدا راهنمایی کنین دق مرگ شدم.

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
هزینه دادرسی در دفاتر خدمات قضایی محاسبه می شود. اگر معسر باشید پذیرفته می شود اعسار شما.

با سلام اقولا هر یک میلیون را ۳/۵درصد در نظر بگیرید

با سلام
شما میتوانید علت اعسار از پرداخت هزینه دادرسی را عدم دسترسی به اموال بیان نمائید،
هزینه دادرسی ۳.۵ درصد کل مبلغ لحاظ می شود

با سلام چون بهای خواسته مشخص شده و بر مبنای مبلغ مورد مطالبه شما می باشد ۴/۱۰۰/۰۰۰هزینه دادرسی شما در مرحله بدوی میشه-بله میشه نسبت به رد اعسار تقاضای تجدیدنظر خواهی نمود

ضمن اهدای سلام و احترام
هزینه دادرسی برای دادگاه بدوی ۴میلیون ۸۴۰ هزارتومان میشود

سلام هزینه دادرسی ۴۸/۴۰۰/۰۰۰ ریال می شود . رد اعسار قابل تجدیدنظر خواهی است.
امگر دادخواست جدیدی مطرح کنید که اگر طرف مقابل به دعوای قبلی و رد اعسار شما استناد کند ممکن است دعوای جدید هم رد شود بنابراین اجازه دهید مدتی بگذرد که با توجه به زمان جدید بتوانید ادعا کنید با گذشت زمان ملائت ندارید.

هزینه ی دادرسی طبق تعرفه ی خدمات قضایی محاسبه میشود و میتوانید دوباره ادعای اعسار خود را در دادگاه تجدیدنظر مطرح کنید.