اگه موفق نشم ازش آدرسی بدست بیارم، باید قید طلبمو بزنم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۲,۳۹۷ #74051791

سلام. شش ماهی برای کارفرمایی کار کردم و قرار بود بیمه ام کنه که نکرد. قراردادیم ندارم و فقط پرینت حساب و چت های درون واتساپ را دارم. دفترکار رو هم کلا جمع کردن و ازشون آدرسی ندارم. ولی شماره همراه، کدملی و شماره شبای بانکیشو دارم. رفتم اداره کار ازش شکایت کردم که بهم گفتن باید ازش آدرسی بدست بیارم تا اداره کار به اون آدرس ابلاغیه بفرسته. میخواستم بدونم با شماره همراه و کدملی و شماره شبا، چطور میتونم آدرسی ازش بدست بیارم؟
ممنون میشم بهم راهکار پیشنهاد کنین.

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر ثبت نام ثنا داشته باشند با ارائه کدملی نشانی ایشان از طریق دفاتر خدمات قضایی قابل دستیابی است.

از طریق دفترخدمات قضایی اقدام نمایید اگر ثنا داشته باشند ه نشانی اعلام کرده اند در غیر این صورت مجهول المکان قید نمایید تا مراحل قضایی سیر خودش را طی نماید

سلام
به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه فرمایید و ارایه کد ملی،علیه او دادخواست تقدیم نموده و اگر در ثنا ثبت نام کرده باشد تمام اطلاعات لازم وی موجود است.

از طریق بانک‌ یا بیمه یا دفتر خدمات آدرسش را بدست آورید اگر آدرسی در دسترس نبود مجهول المکان بزنید تا سیر قضایی طی شود.

سلام
با مراجعه به بانک صرفا میتوانید استعلام از آدرس کارفرما نمایید

سلام از طریق بانک یا دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ویا شعب تامین اجتماعی پیگیر ادرس ایشان باشید

با سلام
ادرس رو مجهول المکان اعلام کنید