آیا اشتباه از جانب من بوده یا قاضی پرونده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۷ #73936899

با سلام من یه دادخواست مالی داشتم در ستون خواسته رقم طلب رو زده بودم به انضمام خسارت تاخیر، رای که به نفعم صادر شد قاضی خسارت تاخیر از تاریخ تقدیم دادخواست من قید کرده بود در صورتیکه در شرح دادخواست عنوان کرده بودم طلب برای سال ۹۳ هست آیا اشتباه از جانب من بوده یا قاضی پرونده
با احترام

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورتی که خواسته شما مطالبه وجه باشد، از زمان مطالبه (اظهارنامه یا دادخواست) خسارت تاخیر تادیه محاسبه می‌شود نه از زمانی که طلب می بایست پرداخت گردد، مگر اینکه طلب به استناد چک باشد که از زمان سررسید محاسبه می‌شود.

با سلام
متاسفانه به طلب مالی خود اشاره ننموده اید هر طلبی برای خود تاریخی دارد که میتوان از آن تاریخ اقدام به مطالبه تاخیر تادیه نمود
بالفرض برای چک از تاریخ سررسید ، برای سفته از تاریخ واخواست

به مهر
خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه وجه تعلق می گیرد
اگر ادله ای بر مطالبه رسمی در تاریخ مقدم بر تاریخ تقدیم دادخواست داشته باشید می توانید به حکم صادره اعتراض نمایید.

سلام
اصولا میبایست با توجه به دلایلی که ارائه نمودید از سال ۹۳ رقم بخورد اما اکثر قضات هم از تاریخ تقدیم دادخواست محاسبه مینمایند