خواستم بپرسم آیا میتونم از شوهرم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۸۶ #73913423

سلام و خسته نباشید به همگی وکلای محترم
چهار سال با همسرم زندگی کردم بیکار بود فشار مالی زندگی بر دوش خودم بود حتی بیمه هم نداشت . و پرخاشگری و ضرب و شتم میکرد اما پزشکی قانونی نرفتم و هر بار بخشیدمش و مدرکی برای اثبات حرفم در دادگاه ندارم . به دلیل عدم تحمل آن زندگی یک سال و نیم هست که خانه را ترک کردم و الان منزل پدرم زندگی میکنم. آیا راهی هست بتونم طلاق بگیرم؟ هر جا مراجعه کردم میگن چون مدرک نداری و دلیل محکمی نیست درخواست طلاقت رد میشه و من حدود یک سال و نیم هست که بلاتکلیفم و نفقه ام را به اجرا گذاشتم اما چون از منزل رفتم میگن نفقه هم نمیتونی بگیری عدم تمکین و ... برام ارسال کردن. الان میخوام ببینم تکلیف من چی میشه؟ آیا دادگاه به من هیچ وقت طلاق نمیده و من همینطور باید اسم این شخص در شناسنامه من باشه؟ لطفا من را راهنمایی کنید . من هدفم گرفتن طلاق هست حتی مهریه را هم اجرا گذاشتم . اما میگن راهی برای طلاقت نیست. راهنمایی کنید چکار کنم ؟ آیا واقعا هیچ راهی نیست ؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض احترام
مهریه در هرحال قابل مطالبه است
نفقه را نیز می توانید مطالبه بفرمایید و ایشان برای عدم پرداخت می بایست عدم تمکین و نشوز شمارو اثبات کنه که مراحل دشواریه و باید منزل مناسب با وسایل تهیه کند.
در صورت اثبات عسر و حرج می توانید طلاق بگیرید

با سلام و احترام
نه اینگونه نیست که تا ابد باید همسر ایشان باشید از طریق قانونی میتوانید برای طلاق خود اقدام نمایید و جای نگرانی نیست.

مهریه خود را مطالبه کنید و برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت کنید.

زوجه باید بتواند برای طلاق عسر و حرج خویش را ثابت نماید

با درود بایستی عسروحرج خود را اثبات نمایید

سلام، باید عسر و حرج خود را ثابت کنید و اگر تنها راه برایتان طلاق است و راه برگشتی وجود ندارد میتوانید با توافق و بخشیدن مهریه خود طلاق خلع و مبارات بگیرید.

زوجه برای طلاق باید بتواند عسر و حرج خود را اثبات کند.