ایا فرستادن پول توسط همسرم بعد از شکایت حقوقی تاثیری تو دادگاه داره؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۴۴ #73836029

همسرم کتک کاری کرده و به بهانه ای برده خونه پدرم وقتی برگشتم دیدم قفل در عوض شده توسط ایشون.پلیس صورتجلسه کردن و همسایه ها هم شاهد ماجرا بودند. برا کتکشونم پزشکی قانونی رفتم.شکایت حقوقی بابت نفقه انجام دادم ولی بعد سه هفته ایشون امروز مبلغ سیصد هزار تومان فرستادن و گفتن بابت نفقه هست.خواستم ببینم این پولی که الان فرستاده تاثیری تو دادگاه داره؟چون من میخواستم شکایت کیفری هم همزمان انجام بدم.میشه الان هم انجام بدم؟ضمن اینکه ایشون طول زندگی بزور وسایل مورد نیاز خونه رو می‌گرفتند در حد بخور و نمیر!وسایل مورد نیازمم با پول هدیه های خودم خریده و پول تو جیبی هم در حد سی تومن داده نه بیشتر اگه پولی هم از خانوادم می‌رسید ازم می‌گرفت...

مشاوره حقوقی نفقه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در هر حال می توانیـد دادخواست مطالبه نفقه و شکایت کیفری ضرب و شتم مطـرح نمایید.

مبلغ واریزی از نفقه معوقه تون کسر میشه

درود
نفقه قابل مطالبه است مبلغ پرداختی کسر می شود.

با سلام و درود . میزان آن را کارشناس تعیین میکند . شما میتوانید تقاضای مطالبه نفقه بدهید

باسلام
میتوانید شکایت کیفری خود را تحت عنوان ترک انفاق مطرح کنید و صورتجلسه کلانتری را پیوست شکایت نمایید قطعا تاثیر پذیر است
هر چند پیشنهاد میکنم که مسایل زندگیتان را بصورت گفتمان رفع کنید که به دادگاه و کلانتری کشیده نشود
چنانچه از این طریق رفع خصومت حاصل نشد برای احقاق حق به قانون مراجعه کنید

باسلام
مبلغ واریزی ایشون از مبلغ نفقه ی معوقه کسر میشود شما میتوانید بابت نفقه جاری شکایت کیفری کنید

با درود..
در اینخصوص می توانیـد دادخواست مطالبه نفقه و شکایت کیفری ضرب و شتم مطـرح نمایید.
مصاف بر اینـکه مبلغ واریزی از مبلغ محکومی نفقه کسر خواهد گردید..