آیا اقدامات خانم از مصادیق نشوز و یا عدم تمکین است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۵۰ #73655215

سلام.وقت بخیر.
خانم در دوران عقد، تمکین نمیکند و از حق حبس خودش استفاده میکند. درخواست الزام به تمکین آقا هم رد شده. خانم اقدامی برای مهریه نکرده ظاهرا. چندین ماه است که با آقا در ارتباط نیست و شماره همراه خود را عوض کرده. مشخص نیست که خانم کجاست و چه میکند. ظاهرا تحت تاثیر دیگران، اقدام به برهم زدن عقد کرده و متقاضی طلاق است. با توجه به این موارد، آیا اقدامات خانم از مصادیق نشوز و یا عدم تمکین است؟ آیا برای آقا امکان طرح درخواست ازدواج مجدد وجود دارد؟ با توجه به نحوه رفتار و برخورد خانم، آقا برای ازدواج مجدد، چه مدارکی را لازم دارد؟ ممنون از وقتی که میگذارید و پاسخ شما...

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر زوجه از حق حبس خویش استفاده کند نشوز منتفی است

عدم تمکین ایشان نشوز محسوب نمیشود چون حق حبس دارند

با سلام
حق حبس برای زوجه باکره صرفا برای این امر است که احقاق حق کند و به مهریه خویش برسد حال شما بایستی جهت پرداخت مهریه زوجه اقدام و یا به نوعی سازش و توافق نمایید .

با توجه به حق حبس ، خانم ملزم به تمکین نیست و آقا هم اجازه ازدواج مجدد ندارد

خیر چون حق حبس دارند عدم تمکین ایشان قبل از اخذ مهریه نشوز محسوب نمی شود.

باسلام
زن می تواند تا مهریه او تسلیم نشده از ایفاء وظایفی که در مقابل شوهر دارد امتناع کند مشروط بر اینکه مهر او حال باشد و این امتناع مسقط حق نفقه هم نخواهد بود.

با سلام
چون حق حبس دارد وتا مهریه را ندهید تمکین نمی کند والزام به تمکین باطل می شود شما از طریق شورای حل اختلاف می توانید به توافق برسید