آیا میتونه تا موعد قرار داد پولمونو ندهد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۸۵ #73453403

سلام خسته نباشید
ما یه مغازه رهن کردیم قبل از کرونا دو ساله الان خیلی ضرر کردیم ۲ ماه هم بسته ایم برج ۱۱ بهمن به صاحب ملک هم گفتیم نمیخوایم میگه مستاجر نیست قرارداد هم فسخ نمیکنه میگه پول ندارم آیا میتونه تا موعد قرار داد پولمونو نده ما خیلی ضرر کردیم قیمنم بالا گذاشته

مشاوره حقوقی قرارداد رهن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود بستگی به مفاد قرارداد دارد

با سلام بستگی به محتویات قرارداد دارد وایشان می توانند تا پایان قراردادپول شمار را نگه دارند درهرحال توافق موجر شرط است

قرارداد شما نیاز به یررسی دارد.

برای راهنمایی صحیح باید قرارداد شما ملاحظه شود ولی در کل میتوانید با جایگزین کردن مستاجر دیگری به جای خود و البته بسته به نظر صاحب ملک این مورد را مرتفع کرد.

با سلام
اجاره جزو عقود لازم است و بهراحتی قابل فسخ نیت مگر اینکه شرطی برای آن در اجاره نامه قید شده باشد . شما میتوانید از طریق سازش و در صورت نداشتن مبلغ ودیه با هماهنگی و رضایت ایشان نسبت به پیدا کردن مستاجر جدید و قرارداد با ایشان مشکل را حل نمایید .

با سلام، بسته به شرایط و متن قرارداد دارد، ولی برفرض عدم قید حق فسخ یک‌طرفه با پرداخت یک ماه اجاره بعد، تا موعد قرارداد باید جهت تسویه حساب منتظر بمانید و سپس درصورت عدم پرداخت مبادرت به مطالبه آن نمائید ...