‌اگر ‌به ‌کسی‌ تجاوز‌ شده ‌باشد ‌در ‌آزمایش ‌معلوم ‌میشود؛ آیا ‌چنین ‌قانونی ‌وجود ‌دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۱۷ #73407820

من ‌یک ‌دوستی ‌دارم ‌که ‌۱۷ ‌سالشه ‌ ‌ و علاقه ‌زیادی ‌به ‌فوتبال‌ داره‌
دوستم‌ وقتی ‌که ‌۱۵ ‌سال‌ داشت‌ به ‌او ‌تجاوز‌ شد‌ ولی ‌به ‌پدر ‌ و مادرش‌ چیزی‌ نگفت ‌خلاصه ‌ما ‌از ‌یک‌ نفر ‌شنیده‌ایم ‌که ‌اگر ‌به ‌کسی‌ تجاوز‌ شده ‌باشد ‌در ‌آزمایش ‌معلوم ‌میشود ‌و نمیتواند ‌فوتبالیست‌ شود‌‌
آیا ‌چنین ‌قانونی ‌وجود ‌دارد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان تشخیص وجود ندارد ولی
در صورت اثبات قابل رسیدگی میباشد لذا در صورتیکه اثبات شود
مجازات اعدام خواهد داشت
تجاوز به عنف در صورتی قابل اثبات است که
۱. چهار شاهد عادل مرد و یا ۳ مرد و ۲ زن که شاهد عینی بوده باشند.

۲.اقرار خود متهم

۳.علم قاضی

مشکلی در فوتبالیست شدن ایشان وجود ندارد

خیر معاینات و آزمایشات پزشکی بعد از گذشت ۲ سال نمی توانند چیزی را معلوم کنند و برای اثبات تجاوز باید سند و یا مدرک دیگری دال بر تجاوز داشته باشید
و اما برای فوتبالیست شدن چنین قانون و شرطی وجود ندارد

سلام باتوجه به گذشتن مدت دوسال قابل تشخیص نیست و با واقعیت منطبق نیست.

سلام
امکان تشخیص تجاوز بعد از ۲ سال توسط پزشکی قانونی وجود ندارد
‌به ‌کسی‌ تجاوز‌ شده ‌باشد ‌در ‌آزمایش ‌معلوم ‌نمی شود ‌
و می تواند ‌فوتبالیست‌ شود‌‌

سلام
خیر واقعیت ندارد