آیا امکان توقیف فیزیکی خودرو وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۸۸۴ #73400000

درود فراوان.
نامزد بنده مهریه رو اجرا گذاشته قصد توقیف ماشینم را دارد. من یک خودرو دارم که از ۸ ماه پیش که آن را خریدم تا الان هنوز پلاک و سند و بیمه هیچ چیز بنام خودم نزدم و بنام شخص ثالث هست فقط قولنامه بنام خودمه و کارتی که تو بنگاه کشیدم با کارت خودمه.‌ بنا به دلایلی امکان انتقال سند و تعویض پلاک وجود ندارد. سوال بنده، با توجه به اینکه من سوار ماشین نمی شوم پدرم از ان استفاده می کند، آیا امکان توقیف فیزیکی خودرو وجود دارد؟ من در خانه پدری زندگی می کنم.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
ملاک پلاک و برگ سبز و سند میباشد
اگر به نام شما نباشد فلذا توقیف نمیگردد

ملاک توقیف کارت خودرو و برگ سبز است چنانچه به نام شما نباشد قابل توقیف نیست

چون رسما به نام شما نشده و در حال حاضر برای املاک فقط کد رهگیری صادر میشود امکان توقیف فیزیکی خودرو وجود ندارد

با سلام..
معمولا با استعلام از پلیس راهور، تنها پلاک خودرویی که بنام شما ثبت شده، از سیستم راهور، توقیف سیستمی می گردد و متعاقب آن بر حسب مالکیت آن پلاک خودرو دستور توقیف فیزیکی آن مقدور میگردد.. ولی این امر مانع از آن نیست که در صورت اثبات مالکیت شما بر خودروی فوق قابل توقیف نباشد..
موفق باشید..

سلام
خیر چون سند قطعی بنام شما نیست توقیف فیزیکی نمیشود ولی بقیه اموال میتواند توقیف شود

باسلام در اجرای ثبت صرفا اموالی که طی استعلام بنام شما باشد قابل توقیف است

باید مالکیت اثبات شود تا خودرو توقیف شود